Το κομμωτήριο XELLE δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία 30 χρόνια! Η Μαρία Τασιούλη και ο Νίκος ηγούνται της ομάδας του κομμωτηρίου που αποτελείται από 16 μέλη! Τον Ιούνιο μεταφερθήκαμε στο καινούριο μας κατάστημα και φυσικά η μεταφορά μας συνοδεύτηκε από νέες παροχές και υπηρεσίες...!

Τα κατάστηματά μας βρίσκονται 

Αχαρνές  , επί της οδού Πάρνηθος 142     Tηλ. 210 2462437, 210 2445839 
Βύρωνας , επί της οδού Φορμίωνος 122    Tηλ. 210 7657476.
Άνοιξη    , επί της οδού Λ.Μαραθώνος 54  Tηλ. 210 8144254 

Παρέχουμε μανικιούρ πεντικούρ (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο) μακιγιάζ από επαγγελματία μακιγιέρ, υπηρεσία total look χρωματολογίας, προσωπολογίας, στύλ, συμβουλές εμφάνισεις με αποκλειστικό franchise του House of Colour της βρετανικής εταιρίας που ήταν η πρώτη παγκοσμίως που ασχολήθηκε με το total look, spa λούσιμο και ατομικό pc και tv σε κάθε μας πελάτισσα με πρόσβαση στο ίντερνετ!


Η ομάδα του κομμωτηρίου μας εκπαιδεύεται στις μεγαλύτερες και πιό διάσημες σχολές του πλανήτη, Vidal Sassoon-Tony&Guy-Alexandre de Paris-Claude Juliard-Saks London.
H συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση είναι για εμάς το πιό σημαντικό εργαλείο στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, δημιουργήσαμε λοιπόν το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο όπου ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας στα μαλλιά, εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας στην φιλοσοφία και στην τεχνική των κομμωτηρίων XELLE.

Σας περιμένουμε!